De beste tijd om beuken te planten is weer aangebroken. Bestel nu voor levering eind oktober!
Beukenhaag kopen Beukenhaag snelle bezorging Veilig betalen

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Beukenhaag kopen doe je op Beukenhaag.nl!

Klantenservice gesloten, laat hier een bericht achter

U bent momenteel op:

Beukenhaag planten

De beste periodes om beukenhaag te planten

Alvorens u de wijze van beuken aanplanten duidelijk te maken geven we eerst wat uitleg over de periodes waarin de condities het beste zijn om te planten. De eerste regel is altijd dat het niet te warm mag zijn om te planten dus plant u in het voorjaar bij een zonnige dag met een wat hogere temperatuur, doe dit dan sowieso aan het einde van de dag. Planten is kan het hele jaar door met beuken in pot gekweekt, maar met wortelgoed in de maanden september tot begin mei en altijd mits de vorst uit de grond is tijdens het planten. U vindt op onze site op de homepage en op de productpagina's altijd de actuele grondconditie om beuken te planten. U weet zo altijd of de huidige periode goed is om te planten. Actuele grondconditie om beuken NU te planten:

Beukenhaag.nl zorgt ervoor dat u binnen 48 uur uw beuken in huis heeft. Koopt u wortelgoed (dus van september tot begin mei), dan is het zaak om na ontvangst snel te planten, dit voorkomt uitdroging en beperkt de uitval van enkele beuken. Mocht u de beuken enkele dagen buiten de grond houden, zorg er dan voor dat u de beuken vochtig houdt en in een windvrije omgeving bewaart. Dompel de beuken vóór het planten in een emmer water of spuit de wortels nat met de tuinslang. Wees er wel zeker van dat u Naturado beukengrond gebruikt bij aanplant om de afgespoelde schimmel van de wortels bij te voegen aan de grond. Zorg dat de aarde goed is omgewoeld, zodat de wortels gelijk goed in de aarde staan. Stamp de grond rond de beukenhaag goed aan, zodat de kluit goed contact maakt met de omliggende grond. Bemest de grond twee/drie weken na aanplanten met Hagen A-Z van Ecostyle, daarin zit tevens de noodzakelijke bodemschimmel Mycorrhiza. Direct mesten bij het aanplanten heeft niet veel zin, de beuken moeten eerst goed geworteld zijn om voedingsstoffen uit de bodem op te nemen.

Beuken onttrekken voedsel en water uit de bodem, dit zijn ongunstige voorwaarden voor de naastliggende beplanting, houdt daar rekening mee en voeg voldoende voedingsstoffen toe.

Groene beukenhaag Rode beukenhaag Haagbeuk

Beukenhaag snoeien

De bovenkant van de haag dient smaller geknipt te worden dan de onderkant, zodat de gehele haag genoeg zonlicht krijgt en er geen gaten in komen. Als u ervoor kiest om de bovenkant te snoeien is het van belang dat u de gesnoeide takken van de bovenkant afhaalt. Anders zullen de takken en bladeren bruin worden wat een lelijk aangezicht veroorzaakt.

Snoei altijd tijdens een bewolkte dag. Te veel zon tijdens het snoeien zorgt voor verbranding van het blad en uiteindelijk voor bruine en lelijke bladeren, dat is zonde en dus makkelijk te voorkomen.

Na september dient u de haag niet meer te snoeien in verband met de (nacht)vorst die al kan intreden. Meer snoeien kan altijd, hoe meer u snoeit hoe dikker de haag zal worden. Meer over beukenhaag snoeien.

Beukenhaag planten video

Wij hebben voor u een video geselecteerd waarin u kunt zien hoe er geplant dient te worden.

Leibeuk / leibomen planten

Leibeuk foto snoeien

Het planten van leibomen is wat zwaarder werk. De bomen kunnen zwaar zijn en er dient een grote kuil gegraven te worden voor de grote kluit. Leibomen worden vaak ook als een haag geplant. Zorg dan dat er genoeg ruimte tussen de takken zit en zorg dat de boom recht staat. Kijk ook naar de hoogte van de horizontale takken, deze dienen op gelijke hoogte te worden geplant. Na het planten moet de beuk extra voeding krijgen in de vorm van Hagen A-Z van Ecostyle. Probeer altijd binnen 3 dagen de leiboom in de grond te krijgen. Indien dit te laat gedaan wordt, zal de kluit uitdrogen, dit is funest voor het verdere leven van de boom.

Er zijn drie soorten haag verkrijgbaar:

Groene beukenhaag

Rode beukenhaag

Haagbeuk

Artikelen 1 tot 9 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 15 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren


Klanten waarderen Beukenhaag.nl Beukenhaag planten als volgt:
Rated 4.3/5 based on 44 customer reviews
Door (Prima)
Beoordeling
5/ 5stars
"Fijn bedrijf om planten te bestellen,vriendelijke mensen en zelfs de planten binnen 24 uur in huis.De beukhaagplanten zie er prima uit en ze waren zeker niet duur. Een aanrader voor iedereen"
Door (Groene en rode beuk)
Beoordeling
5/ 5stars
"Hierbij wil ik mijn dank uitspreken over de beuken
Had bij elkaar 31 meter beukenhaag besteld
En er is er geen een dood gegaan ze zijn allemaal aangeslagen
Dus met andere woorden TOP KWALITEIT .
"
Door (Perfect!)
Beoordeling
5/ 5stars
"Drie maanden geleden hebben wij 100 haagjes besteld. De aflevering ging keurig volgens afspraak. De haagjes hebben we geplant i.c.m. de Naturado beuken- en hagengrond.
Het duurde even voordat de eerste knoppen kwamen, maar daarna kwam het een na het andere groene blad tevoorschijn. De haagjes groeien zeer mooi en goed. Van de 100 haagjes hebben slechts twee stuks het niet gered.
Bedankt voor het leveren van deze fantastische haagjes!
"
Door (Groene beuk)
Beoordeling
5/ 5stars
"Beste medewerkers, ik wil u bij deze wijze op de hoogte brengen van het feit dat de groene beuken zijn geplant en het resultaat is zonder meer iets om trots op te zijn. Ik zal jullie service aanraden bij kennissen. Groet, Sipke."
Door (beuken)
Beoordeling
4/ 5stars
"Bedankt voor het afleveren. Ziet er goed uit. Gr, Jer."
Door (beuken)
Beoordeling
4/ 5stars
"prima afwikkeling, mooie beuken."
Door (Super!)
Beoordeling
5/ 5stars
"Snel geleverd en goed verpakt! Mooie haag!"
Door (Beuken)
Beoordeling
4/ 5stars
"mooie beuken, zelfs wel wat hoger dan 90 centimeter. Prima dus. Groet, Renzo"
Door (Beukenhaag)
Beoordeling
5/ 5stars
"Top!"
Door (gewoon goed)
Beoordeling
3/ 5stars
"mooie planten prima service. Scheelt een hoop sjouwwerk. groet stef"
Door (bedankt)
Beoordeling
3/ 5stars
"Vandaag de beuken in huis gehad. prima verpakt en hele mooie haagjes."
Door (Goede beuken, zeer behulpzame mensen)
Beoordeling
5/ 5stars
"Ik heb een superfijne samenwerking gehad met beukenhaag.nl Steeds vlot een reactie en goed inhoudelijk advies. Prijzen zijn scherp en de beuken die ik gehad heb zijn flink vertakt tot aan de grond toe. De wortels die eraan zaten waren groter en steviger dan ik verwacht had, goede kwaliteit voor zover ik dat als leek kan beoordelen. Snelle levering en alle afspraken keurig nagekomen. De bezorger was vriendelijk en gaf ook nog tips over de beuken. Als ik weer beuken nodig heb kom ik hier zeker terug.
"
Door (fagus)
Beoordeling
4/ 5stars
"Beste beukenhaag.nl,

Het is allemaal gelukt mede dankzij de goede gids. Het staan enorm leuk, benieuwd hoe snel het groeit! Succes met de zaken.

R. Wijsman - Naarden
"
Door (Beuken bestelling)
Beoordeling
3/ 5stars
"Beste beukenhaag.nl bedankt voor de vlotte levering. Groet Pieter"
Door (groene beuken)
Beoordeling
4/ 5stars
"Dag allemaal, bedankt voor de mooie groene beuken. Ik had 130 cm hoog besteld maar zijn iets hoger, geen probleem ben er erg blij mee. succes"
Door (prima product)
Beoordeling
3/ 5stars
"Prima product en gelijk goed aangeslagen, staan nu mooi in bloei!! alleen maar complimenten beukenhaag.nl!"
Door (beuken)
Beoordeling
5/ 5stars
"Na contact met Marcel een mooie partij beuken ontvangen inclusief gratis levering bij mij in de tuin. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Ik raad iedereen aan als je op zoek bent naar een beukenhaag hier te bestellen."
Door (groene beuk)
Beoordeling
5/ 5stars
"Het bestellen en contact met Beukenhaag.nl als zeer goed en klantvriendelijk ervaren. De levering was ook goed en ontving van te voren bericht wanneer het bezorgd werd. Uitstekende service."
Door (beukenheg)
Beoordeling
5/ 5stars
"Goede middag, alles naar tevredenheid. groetjes, clautje."
Door (beukenhaag.nl)
Beoordeling
4/ 5stars
"Verbazingwekkend goede service!"
Door (Beuken geplant)
Beoordeling
3/ 5stars
"Beste beukenhaag.nl, bedankt voor de levering en het gegeven advies. Handig zo'n beukenhaag gids en erg leuk. Hartelijke groeten van ons, Edwin en Floor."
Door (belgie)
Beoordeling
4/ 5stars
"Hallo, dit soort websites kennen we in Belgie niet goed dat jullie ook bij ons (Gent) leveren. De beukenheg staat inmiddels geplant."
Door (Beuken)
Beoordeling
3/ 5stars
"Beste beukenhaag.nl,

Bedankt voor het gratis bezorgen. Het ziet er super uit en we vinden het een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Erica van DIjk
"
Door (beuken geplant)
Beoordeling
3/ 5stars
"De oude lelijke heg eruit gehaald vandaag en de beuken geplant. Staat heel leuk en ben trots op het verzette werk. Ik heb een afspraak gemaakt over de levertijd en dat kwam keurig op tijd.

Tomas
"
Door (beuken)
Beoordeling
4/ 5stars
"Mooie bomen op tijd geleverd."
Door (groene beukhaag bestelling)
Beoordeling
5/ 5stars
"Goedendag, bij deze laat ik u weten erg tevreden te zijn over mijn groene beukhaag. Mooie planten voor een goede prijs en bij ons thuis bezorgen vind ik echt een uitkomst. Bedankt daarvoor en succes met de verkoop.

Groeten!
"
Door (mooie producten)
Beoordeling
3/ 5stars
"Mooie producten hoor, super kwaliteit, in het voorjaar gehaald en staan nu
allemaal goed in het groen. Dit najaar wil ik er nog een paar halen voor de
voortuin.

Dank je beukenhaag.nl

Rogier Devrede
"
Door (prima beuken, prima prijs)
Beoordeling
5/ 5stars
"Niks aan toe te voegen."
Door (mooie strakke haag)
Beoordeling
3/ 5stars
"Wilde een kleine haag die ik wilde zien groeien, helemaal gelukt met super rode beukjes. "
Door (Top)
Beoordeling
4/ 5stars
"De beuken zijn geleverd conform de afspraak. Dankzij de vele informatie op deze site toch maar eens zelf geprobeerd. Zaken doen met dit bedrijf is een aanrader."
Door (Top service en mooie haag voor zeer scherpe prijs. )
Beoordeling
5/ 5stars
"Beukenhaagjes gekocht via deze site. Waren namelijk veel voordeliger dan in het tuincentrum om de hoek. Bovendien zagen die er nogal treurig uit. En ik hoefde niet te sjouwen met tuinaarde. :-)
Levering binnen 48 uur, maar omdat ik toevallig een dag vrij was gebeld om te vragen of ze ook binnen 24 uur konden leveren. Geen enkel probleem. En dag later zaten ze in de grond. Mooie sterke planten met lange gezonde wortel. Zeker een aanrader.
"
Door (Rode beuk)
Beoordeling
5/ 5stars
"Prachtige kwaliteit rode beukenhaag, voor een zacht prijsje en nog gratis thuisbezorgd ook."
Door (Rode beukhaag)
Beoordeling
5/ 5stars
"Mij haag is supersnel geleverd in goede staat en een goede kwaliteit. Meer moest dat niet zijn."
Door (super service)
Beoordeling
5/ 5stars
"2de jaar op rij dat we bij jullie bestellen. En de service is echt super. Vlot geholpen en uitstekende haag super snel geleverd .
Bedankt
"
Door (rode beuk)
Beoordeling
5/ 5stars
"Zojuist bestelling in huis gekregen, ziet er goed uit volgens afspraak. Bedankt"
Door (eindelijk gevonden)
Beoordeling
4/ 5stars
"Na een lange zoektocht uiteindelijk hier besteld, zeer tevreden. Trost op het mooie eindresultaat van mijn afscheiding!"
Door (Prima aanplant grond)
Beoordeling
5/ 5stars
"Tevreden over de aanplantgrond, mijn beuken zijn goed doorgekomen mede te danken aan de grond.

Een tevreden klant erbij.
"
Door (een jaar later)
Beoordeling
5/ 5stars
"Nu een jaartje later kan ik er pas echt wat over zeggen. Het goede nieuws is dat de beuken heel mooi zijn uitgekomen en ik heb het idee dat dat mede door de donkere bosgrond zakken (naturado) komt. Het slechte nieuws is... Dat de hele buurt steeds vraagt hoe ik eraan kom :) Mannen, bedankt! Groet Joris."
Door (goede service)
Beoordeling
5/ 5stars
"zojuist aantal pakketten van dit product besteld; via de chat contact gezocht met een medewerker die vrijwel direct reageert en op alle vlakken meedenkt !! dit beloofd al alle goeds en kijkend naar andere ervaringen ga ik vol vertrouwen uitkijken naar de beukenhaag !"
Door (bestelling bij beukenhaag.nl)
Beoordeling
4/ 5stars
"mooi hoge beuken & handige site. bestellen verloopt prima."
Door (Website)
Beoordeling
3/ 5stars
"Hallo Beukenhaag,

Leuke website. Het ziet er goed uit en vriendelijk aan de telefoon. Benieuwd naar de beuken bestelling.

Ger.
"
Door (geveerd)
Beoordeling
4/ 5stars
"flinke bomen, 3 van deze in een meter is prima. Had niet verwacht dat ze zo dik waren. volgens afspraak snel bezorgd."
Door (rode beuken)
Beoordeling
4/ 5stars
"ondanks dat ik ze vrijdagochtend wilde hebben, kreeg ik ze pas in de middag. Maar het zijn zeer mooie bomen en staan prachtig op de oprit. erg blij mee beukenhaag team!"
Door (Rode beukenhaag)
Beoordeling
5/ 5stars
"Ik heb een tijd lang groene beukenhagen gehad maar na een tijd wou ik wat anders. Deze rode beukenhagen zijn dan een goed alternatief.

Ik ben blij met mijn keuze en ik ben erg tevreden met de beuken, bedankt.

Groet,

Jos
"
Nieuwsbrief
Klantervaringen
Ligusterhaag
Ligusterhaag
Door Dennis van Zuilen
Top haag!.
Ideale site, voldoende advies en tot in de achtertuin geleverd. De planten zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Rode beukenhaag 130 cm pakket (10 stuks)
Rode beukenhaag 130 cm pakket (10 stuks)
Door Rick van Vennep
Top.
De beuken zijn geleverd conform de afspraak. Dankzij de vele informatie op deze site toch maar eens zelf geprobeerd. Zaken doen met dit bedrijf is een aanrader.

Haagbeuk 90 cm pakket (10 stuks)
Haagbeuk 90 cm pakket (10 stuks)
Door Barbara Klein
Haagbeuk.
100 stuks besteld relatief goedkoop en van goede kwaliteit. De haag is tot nu toe goed aangeslagen. Najaar geplant, en dat is ook een goede tijd. Als ik nog wat nodig heb weet ik waar ik moet bestellen. Vriendelijke groet,

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Onze klantenservice is bereikbaar op 088 - 0400777.
Stemmen

Wat vindt u de mooiste haag?


Beukenhaag & haagbeuk kopen

Beukenhaag.nl maakt het mogelijk online alle beukenhaag en haagbeuk te kopen, direct vanaf de kweker. U vindt hier een zeer uitgebreid assortiment groene beukenhaag, rode beukenhaag, haagbeuk, meststoffen en gereedschap waarvan u meteen kunt zien wat u koopt. Bekijk ook Tuinaarde.nl

Onze andere shops

Waarom Beukenhaag.nl?

 • Beukenhaag kopen direct vanaf de kwekerij
 • Uw bestelling wordt binnen 48 uur thuis bezorgd
 • Veilig betalen met iDeal, creditcard, Pin bij bezorging of overboeking
 • meer redenen...

Contactinformatie

 • info@beukenhaag.nl
 • Coenecoop 212, 2741 PK Waddinxveen
 • Ma t/m za van 8:00 tot 18:00
 • Tel: 085 - 40 16 556 (lokaal tarief)